Ekonomi

500 Beygirlik Efsane Geri Dönüyor: 2027 Audi SQ7 Ortaya Çıktı

Alman otomobil devi Audi, 2027 model SQ7 için geri sayımı başlattı. Gelecek yıl tanıtılması beklenen dev SUV, test sürüşleri sırasında casus kameralara yakalandı.

Abone Ol

Alman otomobil devi Audi, 2027 model SQ7 için geri sayımı başlattı. Gelecek yıl tanıtılması beklenen dev SUV, test sürüşleri sırasında casus kameralara yakalandı. Yeni görüntüler, hafif makyajlanmış haliyle bile SQ7’nin ne kadar iddialı olacağını ortaya koyuyor.

İri Izgara, Keskin Bakışlar

Paylaşılan fotoğraflar, yeni SQ7’nin marka ile özdeşleşen iri ızgarasını koruduğunu gösteriyor. Oldukça ince LED farlar ise otomobile modern ve agresif bir karakter katıyor. Geniş gövdesiyle yola hâkim bir duruş sergileyen SUV, adeta şeritlere sığmakta zorlanacak gibi görünüyor.

İç Mekânda Teknoloji Şöleni

Her ne kadar iç tasarıma dair net görüntüler olmasa da, 2027 SQ7’nin üç sıra koltuklu yapıda olacağı kesinleşti. Audi’nin yeni nesil modellerinde kullandığı 11.9 inç dijital gösterge ekranı, 14.5 inç bilgi-eğlence sistemi ve 10.9 inç ön yolcu ekranı bu modelde de yerini alacak.

V8 Gücü Korunacak mı?

Motor tarafında Audi şimdilik sessiz. Mevcut SQ7’de 500 beygir güç ve 769 Nm tork üreten çift turbolu 4.0 litrelik V8 motor yer alıyor. 250 km/s maksimum hıza ulaşabilen bu canavarın, yeni modelde revize edilmesi ya da olduğu gibi korunması bekleniyor. Detaylar ise lansman günü ortaya çıkacak.

Lansman 2026’da

2027 model Audi SQ7’nin, 2026 yılı içerisinde tanıtılması planlanıyor. Otomobilin performansı, tasarımı ve donanımı hakkında önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor.

function pageRefresh() { sessionStorage.setItem("scrollPosition", window.scrollY); location.reload(); } function pageRefreshed() { const savedScrollPosition = sessionStorage.getItem("scrollPosition"); if (savedScrollPosition) { window.scrollTo(0, parseInt(savedScrollPosition, 10)); sessionStorage.removeItem("scrollPosition"); } } window.addEventListener("load", pageRefreshed); setInterval(function () { // Yenileme yapılmasını istemediğiniz URL'ler const excludeUrls = [ "https://www.tokathaber.com.tr/video/*", ]; // Eğer mevcut URL listede ise yenilemeyi durdur if (excludeUrls.some((url) => window.location.href.includes(url))) { return; } var isTypeVideo = document.querySelector( 'iframe[src^="https://www.tokathaber.com.tr/vidyome/embed/"]' ); var youtubeVideo = document.querySelector( 'iframe[src^="https://www.youtube.com/embed/"]' ); if (!isTypeVideo && !youtubeVideo) { pageRefresh(); } }, 80000); // **80 saniye**