Anahtar Parti, Tokat’ın dört ilçesinde 1. Olağan Kongrelerini başarıyla tamamladı. Turhal, Pazar, Zile ve Artova’da gerçekleştirilen kongrelerde ilçe başkanları seçildi. Kongrede yapılan seçim sonucunda:

Turhal İlçe Başkanı: Necbi Özben
Pazar İlçe Başkanı: Serdar Han
Zile İlçe Başkanı: Fahri Karslıoğlu
Artova İlçe Başkanı: Turan Çuhacı

Tokat’ın Nüfusu Azalıyor: Çözüm İçin Yetkililere Çağrı Tokat’ın Nüfusu Azalıyor: Çözüm İçin Yetkililere Çağrı

Seçimlere Anahtar Parti Tokat İl Başkanı Hakan Ahmet Bice ve il teşkilatı da katılım sağlayarak destek verdi. Kongre sürecinde, teşkilat mensupları birlik ve beraberlik mesajları verirken, seçim sonrası konuşma yapan İl Başkanı Hakan Ahmet Bice, göreve seçilen ilçe başkanlarına başarılar dileyerek yeni dönemin Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti.

Anahtar Parti’nin Tokat’taki teşkilatlanma sürecinin önemli bir adımı olan bu kongreler, partinin yerel yapılanmasını güçlendirmeyi ve teşkilatlarını daha etkin hale getirmeyi amaçlıyor.

Anahtar Parti Tokat Kongre

Anahtar Parti Tokat Kongre1

Anahtar Parti Tokat Kongre2

Anahtar Parti Tokat Kongre3

Muhabir: Hüsamettin Akçay