Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Mıdık Mahallesi’nde arkadaşlarıyla şakalaşan 26 yaşındaki Arif Y., elindeki ruhsatsız tabancayı önce arkadaşlarına doğrulttu, ardından boynuna dayadı. Oyun gibi başlayan anlar, silahın kazara ateş almasıyla kabusa döndü.

Şakanın faciaya dönüşmesiyle birlikte Arif Y., boynundan vurularak yere yığıldı. Olayı gören arkadaşları paniğe kapılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan genç, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Arif Y.’nin silahlı iki arkadaşını gözaltına aldı. Şüphelilerin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı, ancak haklarında adli işlem başlatıldığı öğrenildi. Olayda kullanılan tabanca ile birlikte iki av tüfeğine el konuldu.

Bu korkunç anlar, cep telefonu kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, Arif Y.’nin elindeki silahı önce arkadaşlarının başına ve göğsüne doğrulttuğu, ardından boynuna dayadığı görülüyor. Birkaç saniye sonra ise tabancanın ateş almasıyla yere yığıldığı anlar kaydedildi.

Hastanede tedavisi süren Arif Y.’nin hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. 

Kendini Boynundan Vurdu1

Kendini Boynundan Vurdu2

Kendini Boynundan Vurdu3

Kaynak: İHA