Ak Parti Tokat Gençlik Kollar Başkanı Mesut Aktürk Ak parti Tokat Gençlik Kolları lise teşkilatı çalışmalarının başladığını belirterek: " Lise teşkilatımız da ki bir kardeşimizi il öğrenci meclisine aday olarak göstermiş Tokat Merkez ve ilçelerinde ki tüm okullarda yapılan seçimleri kazanmış bulunmaktayız. Geleceğimize emin adımlarla ilerlemek amacıyla hem liselerde hem üniversite de çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere söylediği emanet ettiği hedef 2023, 2053, 2071 Gençliğini oluşturmak için gece gündüz demeden her alanda Gençlere ulaşmaya çalışıyoruz"
Daha önce de belirtmiş olduğumuz ulaşılmadık genç bırakılmayacak diye çıkmış olduğumuz bu yolda çalışmalarımız devam ediyor. Ak gençlik olarak liselerde ,üniversitelerde ve tüm alanlarda ulaşılabilecek genç kardeşlerimizin bulunduğu tüm alanlara gireceğiz. Allah teşkilatlarımızdan Razı olsun, Ak parti Gençliği her alanda duruşuyla kendini ifade edecektir,Tokat da en büyük gençlik yapılanmasına sahip olduğumuzu burada ifade etmek istiyoruz"
"MÜCADELE ANLAYIŞINA İHTİYACIMIZ VAR"
Şehadet denilince Müslüman gençlerin aklına Metin Yüksel'in geldiğinin altını çizen Ak Parti Tokat Gençlik Kollar Başkanı Mesut Aktürk:"Her bir şehit yaşadığı dönemde görevini ifa etmiş ve Rabbine zamanın tanığı olarak geri dönmüştür. Her biri gökyüzünde parlayan yıldızlar gibi olan bu şehitlerimizden birisi de Metin Yüksel'dir. Metin Yüksel şahadet tacını giymeyi herkesten daha fazla hak etmiş, 'Şehadet bir çağrıdır tüm nesillere ve çağlara' mesajını bırakarak Rabbine geri dönmüştür. Bugün onun mücadele anlayışına dünden daha çok ihtiyacımız var. Tüm bu özelliklerinden dolayı Metin Yüksel, Türkiye İslami direnişinin ve direnişçilerinin öncüsü ve öğretmenidir.37.yıl dönümde rahmet ve minnetle yad ediyoruz" şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ