Bu yıl "Et Üretiminde İnovasyon" temasıyla yapılan "3. Et Ürünleri Çalıştayı" Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Gıda Mühendisliği tarafından düzenlendi.
Taşlıçiftlik Yerleşkesi Konferans Salonu’nda düzenlenen çalıştay açılışına GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Tokat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Ali Yavaş, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Tokat'ı ve üniversiteyi tanıtan kısa bir film gösteriminin ardından çalıştay düzenleme kurulu başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümran Çiçek ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin açılış konuşmalarını yaptı. Ardından çalıştayın yapılmasına katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara plaket takdim edildi.
Açılış programı sonrasında daha önce yapılan çalıştayların değerlendirmesi yapılarak açılış bildirilerinin sunumuna geçildi. Çalıştay, üç farklı salonda sunulan bildirilerle devam etti.