Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem, güvenlik kameralarına yansıdı. Gece saatlerinde yaşanan sarsıntı, vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe neden oldu.

Marmaris Açıklarında Meydana Gelen 5.8'lik Deprem Anbean Kameralarda

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında gece yarısı meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin etkisi, ev ve iş yerlerine ait güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde sarsıntı anında yaşanan panik ve eşyaların hareketi dikkat çekti.

Marmaris Açıklarındaki 5.8'Lik Deprem Güvenlik Kameralarına Böyle Yansıdı

Deprem Saat 02.17’de Gerçekleşti

AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre, 5.8 büyüklüğündeki deprem saat 02.17’de Marmaris açıklarında yerin 67.91 kilometre derinliğinde meydana geldi. Deprem, başta Marmaris olmak üzere Muğla ve Aydın’ın kıyı ilçelerinde yoğun şekilde hissedildi.

Kameralar Deprem Anını Kaydetti

Deprem anına ait görüntüler birçok güvenlik kamerasına yansıdı. Kimi iş yerlerinde rafların sallandığı, avizelerin şiddetli şekilde hareket ettiği ve bazı vatandaşların panikle dışarı çıktığı anlar net şekilde kaydedildi.

Bazı evlerde ise sarsıntı sırasında uyanan vatandaşların refleksle cam ve balkonlara yöneldiği, kısa süreli telaş yaşandığı gözlemlendi.

Yerli Radar Sistemi Trafidar Tartışma Yarattı: Cezalar Hukuken Geçersiz Olabilir Yerli Radar Sistemi Trafidar Tartışma Yarattı: Cezalar Hukuken Geçersiz Olabilir

Marmaris Açıklarındaki 5.8'Lik Deprem Güvenlik Kameralarına Böyle Yansıdı1

AFAD: Olumsuzluk Bildirilmedi, Tarama Sürüyor

AFAD, şu ana kadar herhangi bir can ya da mal kaybı bildirimi alınmadığını açıkladı. Ekiplerin kırsal ve merkez mahallelerde tarama faaliyetleri sürerken, vatandaşların artçı sarsıntılara karşı dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Kaynak: İHA