Niksar'ın gözde yaylalarından Çamiçi, kışın beyaz örtüsüyle adeta bir kış masalına dönüştü. Hava sıcaklığının -4 dereceye kadar düştüğü yaylada, binlerce koyunun karla kaplı arazilerde su arayışı, eşsiz görüntülere sahne oldu.

Mescid-i Aksa’nın Maketi Niksar’da: Destek Mesajları Çığ Gibi Büyüyor Mescid-i Aksa’nın Maketi Niksar’da: Destek Mesajları Çığ Gibi Büyüyor

Doğanın tüm güzelliklerini barındıran Çamiçi Yaylası, bu kez de kışın sert yüzünü gözler önüne serdi. Yaylada yaşayan çobanlar, koyunlarının su ihtiyacını karşılamak için zorlu bir mücadele verdi. Karla kaplı arazilerde ilerleyen binlerce koyun, hem çobanlar hem de doğa fotoğrafçıları için unutulmaz kareler oluşturdu.

Koyunların karla kaplı arazilerde ilerlemesi, hem zorlu kış şartlarına hem de doğanın gücüne bir kez daha tanıklık ettirdi. Çobanların özenli bakımı sayesinde koyunlar, soğuk havaya rağmen su kaynaklarına ulaşmayı başardı.

Editör: Hami İşler