İstanbul Sarıyer’de kaygan yolda kontrolden çıkan motosiklet, seyir halindeki bir otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve yolcusu ağır yaralandı.

Sarıyer’de Kontrolden Çıkan Motosiklet Otomobile Çarptı: 2 Ağır Yaralı

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kaygan yolda kontrolden çıkan bir motosiklet, seyir halindeki otomobile çarptı. Kazada iki kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kontrolden Çıkan Motosiklet Otomobile Çarptı

Kaza Anı ve İlk Müdahale

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 00.00 sıralarında Pınar Mahallesi Katar Caddesi üzerinde yaşandı. Emirhan G. yönetimindeki 34 FAD 750 plakalı KTM marka motosiklet, cadde üzerinde ilerlerken kaygan zeminde kontrolden çıktı ve 34 MTR 713 plakalı Maserati marka otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Emirhan G. ve arkasında yolcu olarak bulunan Semih D. ağır yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kontrolden Çıkan Motosiklet Otomobile Çarptı1

Yaralıların Durumu Ciddi

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Emirhan G. ve Semih D.’yi Okmeydanı Cemil Taşçıoğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Her iki yaralının da hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kontrolden Çıkan Motosiklet Otomobile Çarptı2

Araçlar Hasar Gördü, Trafik Kısa Süreli Aksadı

Kazanın ardından motosikletin parçalarının yola savrulduğu ve motosikletin kullanılamaz hale geldiği bildirildi. Maserati marka otomobilde de maddi hasar oluştu. Araç sürücüsünün ise kazayı yara almadan atlattığı belirtildi.

Kaza nedeniyle Katar Caddesi üzerinde kısa süreli trafik aksaması yaşandı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kontrolden Çıkan Motosiklet Otomobile Çarptı3

Soruşturma Başlatıldı

Tokat'ta Kucağındaki Bebeğiyle Cezaevine Girdi Tokat'ta Kucağındaki Bebeğiyle Cezaevine Girdi

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. Kazanın kesin nedeni yapılacak detaylı araştırmanın ardından netlik kazanacak.

Kontrolden Çıkan Motosiklet Otomobile Çarptı4

Kaynak: İHA