ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, sezon finaline yaklaşırken dikkat çeken ayrılıklarla gündemde. Bozdağ Film yapımı dizide, Orhan Bey karakterine hayat veren Emre Bey ile Nilüfer Hatun'u canlandıran Ecem Sena Bayır, 191. bölüm itibarıyla projeye veda ediyor.
7. Sezon Hazırlıkları Başladı, Kadroda Değişim Rüzgarı Esiyor
Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı ve Ahmet Yılmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği dizide yeni sezon için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Ancak yapım ekibi, senaryo doğrultusunda bazı karakterlerle yollarını ayırma kararı aldı. Bu kapsamda, Kuruluş Osman’ın sevilen yüzleri Emre Bey ve Ecem Sena Bayır diziden ayrılıyor. Ayrılığın gerekçesiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, senaryodaki gelişmelerin bu kararda etkili olduğu belirtiliyor.
Kuruluş Osman’da Yenilenme Süreci
Tarihi dokusunu koruyarak sürükleyici bir anlatımla izleyici karşısına çıkan Kuruluş Osman, yeni karakterlerle yoluna devam etmeye hazırlanıyor. 7. sezonda sürpriz isimlerin kadroya dahil olacağı, hikâyenin yön değiştireceği ve senaryoda büyük kırılmalar yaşanacağı kulislerde konuşuluyor.
Duygusal Bir Veda Bekleniyor
Emre Bey ve Ecem Sena Bayır’ın canlandırdığı Orhan Bey ve Nilüfer Hatun karakterlerinin nasıl bir sahneyle veda edeceği merakla bekleniyor. İzleyiciyle duygusal bir vedayla buluşması beklenen bölümde, dizinin dramatik tonunun da artacağı tahmin ediliyor.
Kuruluş Osman, Her Çarşamba Yeni Sürprizlerle Ekranda Olmaya Devam Edecek
Kuruluş Osman, 191. bölümde yaşanacak bu ayrılıkların ardından yeni oyuncu kadrosu ve hikaye kurgusuyla izleyiciyi ekran başında tutmayı sürdürecek. Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi, yeni sezonda da tarihi anlatımıyla büyük ilgi görmeye devam edecek.