Facebook’tan Paylaştı, Ceza Aldı: Yargıtay Son Noktayı Koydu! Facebook’tan Paylaştı, Ceza Aldı: Yargıtay Son Noktayı Koydu!

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde, panik nedeniyle çeşitli yaralanmalar yaşandı. Yetkililer, 34 kişinin yüksekten atlama, düşme ve benzeri nedenlerle hafif şekilde yaralandığını açıkladı.

Muğla’da Korkutan Deprem: 34 Kişi Hafif Yaralandı, Bina Çatladı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem, gece yarısı hem kent merkezinde hem de çevre illerde hissedildi. Depremin ardından panik nedeniyle yaşanan kazalarda toplam 34 kişinin yaralandığı açıklandı.

AFAD: Deprem Derinliği 67.91 Kilometre

AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre, saat 02.17'de Marmaris açıklarında yerin 67.91 kilometre derinliğinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem, başta Muğla ve Aydın olmak üzere Ege Bölgesi’nde hissedildi. İlk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı.

Vali Akbıyık: Yüksekten Atlayanlar Oldu

Muğla Valisi İdris Akbıyık, deprem sonrası yaptığı açıklamada, “Şu an için hayati tehlike taşıyan bir durum yok. Ancak panikle evlerinden çıkan bazı vatandaşlarımız yükseklikten atlama ve düşme gibi nedenlerle yaralandı. Toplamda 34 kişinin hafif yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Ayrıca bir binada çatlak tespit edildi” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA