Adana’da geçen yıl temsili düğünle gelinlik giyme hayali gerçekleştirilen 83 yaşındaki Sümbül Topbaş’tan acı haber geldi. Yaşlı kadın, Çukurova ilçesinde çalılık alanda ölü bulundu.

Geçen Yıl Temsili Düğünle Gündeme Gelmişti: Sümbül Topbaş Çalılıkta Ölü Bulundu

Adana'da, geçen yıl temsili düğünle gelinlik giyme hayali gerçekleştirilen 83 yaşındaki Sümbül Topbaş, bugün Çukurova ilçesinde çalılık bir alanda ölü bulundu. Hayatı boyunca kimseyle evlenmeyen ve huzurevinde yaşarken “gelinlik giymek en büyük hayalim” diyen Sümbül teyzenin ölümü, yürekleri burktu.

Tokat’ta Havai Fişek Paniği: Kuruyan Otlar Alev Aldı!
Tokat’ta Havai Fişek Paniği: Kuruyan Otlar Alev Aldı!
İçeriği Görüntüle

Geçen Yıl Temsili Düğünde Gelinlik Giymişti... Çalılıkta Ölü Bulundu1

Hayaline Kavuşmuştu

Sümbül Topbaş, geçtiğimiz yıl Adana Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşarken, en büyük hayalinin bir kez gelinlik giymek olduğunu söylemişti. Bu talebi üzerine Adana Valiliği, hayırseverler ve gönüllüler harekete geçmiş, temsili bir düğün organize edilerek Sümbül Topbaş’ın yıllardır içinde taşıdığı dileği gerçekleşmişti. Beyaz gelinliği, davul zurna eşliğinde yürüyüşü ve gözyaşları izleyenleri duygulandırmıştı.

Çalılık Alanda Cansız Bedeni Bulundu

Bugün akşam saatlerinde Çukurova ilçesine bağlı Karslılar Mahallesi’nde çalılık bir alanda hareketsiz bir kadın gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemede cesedin Sümbül Topbaş’a ait olduğu tespit edildi.

Geçen Yıl Temsili Düğünde Gelinlik Giymişti... Çalılıkta Ölü Bulundu2

Huzurevinden Neden Ayrıldığı Bilinmiyor

Topbaş’ın bir süredir kaldığı huzurevinden neden ayrıldığına dair resmi bir açıklama yapılmazken, ölüm nedeni ve ayrılış süreciyle ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Cenazesi, Adli Tıp Kurumu’na götürülerek otopsiye alındı.

Kaynak: İHA