Gastro4

Dokuzuncu uluslararası gastronomi yarışmasında TOGÜ Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu büyük bir başarı elde etti. Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği ile Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon Alanya’da gerçekleştirildi. 27-28-29 Ocak 2025 tarihlerinde gerçekleştirilen 9. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması sonucunda TOGÜ öğrencileri 18 Altın Madalya ve 5 Birincilik Kupası kazandı. 

Gastro6Kategorilerde Kazanılan Ödüller: 

Pratik Öğrenci En İyi Üniversite Ekip Yarışması Kategorisi: 1 Birincilik Kupası ve 6 altın madalya 

Pratik Üniversite Yılın Altın Genç Türk Altın Şefi:1 birincilik kupası, 1 altın madalya ve 1 ikincilik Kupası, 1 gümüş madalya 

Şef Düzeyi Balık Yemekleri Kategorisi:1 altın madalya  

Pratik Öğrenci Üniversite Yöresel Yemek Kategorisi: 1 birincilik kupası,  2 altın madalya 

Pratik Öğrenci Üniversite Restoran Tatlı Tabağı: 1 birincilik kupası, 2 altın madalya 

Gastro3Pratik Öğrenci Üniversite Makarna Yemekleri Kategorisi: 1 Altın Madalya 

Pratik Öğrenci Üniversite Restoran Ana Yemek Tabağı Kategorisi:2 Altın Madalya 

Pratik Öğrenci Üniversite Uzak Doğu Asya Kategorisi: 1 Altın Madalya 

Pratik Öğrenci Üniversite Kuzu Yemeği Kategorisi: 1 altın madalya 

Pratik Üniversite Öğrencisi Balık Yemekleri Kategorisi: 1 altın madalya ve 1 bronz madalya Yarışma sonucunda 8 öğrenci 2 şef düzeyinde derece elde edildi. 

Gastro5

Kaynak: TOGÜ Bülten