Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi, parti genel merkezinde ziyaret etti. Yazıcıoğlu, ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmenin kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirtti.
Türk Yüzyılı’nın Mimarı ile Görüşme
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Yazıcıoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi “Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın Mimarı, Bilge Liderimiz” olarak tanımlayarak, kendisine olan minnettarlığını ifade etti. Yazıcıoğlu, Bahçeli’ye yönelik olarak, “Sayın Genel Başkanımıza hüsnükabullerinden dolayı teşekkür ederim. Rabbim sağlık, sıhhat, afiyet versin” şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı.
İyi İlişkiler ve Takdir Dolu Bir Ziyaret
Yazıcıoğlu’nun Bahçeli ile gerçekleştirdiği ziyaret, Tokat için büyük önem taşıyor. Başkan Yazıcıoğlu, Bahçeli ile Tokat’ın yerel sorunları ve partinin geleceğe yönelik projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.