Tokat’ın Niksar ilçesinde 9 yaşındaki Yusuf Ömer Karaman kayboldu. Eşgal bilgisi olarak üzerinde yeşil mont, gri eşofman ve beyaz spor ayakkabı bulunduğu belirtiler kayıp çocuk vakası ilçede bir anda yankı buldu.
Olayın duyulmasının ardından Niksar Belediyesi, anonslar yaparak kayıp çocuğun bulunması için vatandaşlardan destek talebinde bulundu. Yetkililer Ayvaz Mahallesi Şifa Konutları bölgesinde bulunan TOBB İlkokulu öğrencisi olan Yusuf Ömer Karaman’ın en son Atatürk Bulvarı Onur Beton önünde görüldüğünü bildirdi.
Belediyenin çağrısıyla, vatandaşlar herhangi bir ipucu görmeleri halinde en kısa sürede yetkililere haber vermesi konusunda uyarıldı.
Niksar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ''Niksar’ımızda bugün öğleden sonra 9 yaşında olduğu öğrenilen Yusuf Ömer Karaman adlı bir çocuğumuz kaybolmuştur. Üzerinde yeşil kaban, gri eşofman ve mavi tişört olduğu bildirine çocuğumuzu gören vatandaşlarımızın 112 acil yardım hattına bilgi vermelerini rica ediyoruz'' denildi.