Tokat’ın Niksar ilçesinde meteoroloji verilerine göre beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde ulaşımda aksamalar yaşanırken, bazı sürücüler araçlarıyla yolda mahsur kaldı.
Bekçiler Seferber Oldu
Özellikle Niksar’ın en işlek noktalarından biri olan Cumhuriyet Caddesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle ilerlemekte güçlük çeken araçlar, bekçiler tarafından iterek hareket ettirildi. Bekçilere vatandaşlar da destek verdi. Trafiğin aksamasını önlemek için büyük çaba sarf eden bekçiler, vatandaşların mağduriyetini en aza indirmeye çalıştı.
Yetkililerden Uyarı: Tedbirli Olun!
Yetkililer, kar yağışının etkisini sürdüreceğini belirterek sürücülere kış lastiği ve zincir kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, kar küreme ve tuzlama çalışmalarının aralıksız devam ettiği bilgisi paylaşıldı.
Niksar’da Kar Yağışı Devam Edecek mi?
Meteoroloji uzmanları, önümüzdeki günlerde kar yağışının devam edeceğini ve buzlanma riskinin artabileceğini ifade etti. Sürücülerin ve yayaların dikkatli olmaları, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları gerektiği vurgulandı.
Yoğun kar yağışının ilçedeki günlük yaşamı nasıl etkilediğini görmek için haberimizi takip etmeye devam edin!