Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal’ın annesi Makbule Ünal, bugün geçirdiği rahatsızlık sonrası kaldırıldığı Reşadiye Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Hızla hastaneye getirilen Makbule Ünal, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Merhume Ünal’ın vefat haberi, ilçede ve Tokat genelinde büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Tokat’tan Taziye Mesajları Geldi

Makbule Ünal’ın vefatı sonrası Tokat’taki kamu kurumları, belediye başkanları ve vatandaşlar, Başkan Ergül Ünal’a destek ve taziye mesajları iletti. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu da yayımladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Dünkü Trafik Çilesinden Eser Kalmadı!  Behzat Bulvarı Trafiğe Açıldı Dünkü Trafik Çilesinden Eser Kalmadı! Behzat Bulvarı Trafiğe Açıldı

“Reşadiye Belediye Başkanımız Sayın Ergül Ünal’ın hakkın rahmetine kavuşan kıymetli validesi Makbule Ünal annemize Allah’tan rahmet, Ergül Ünal başkanımıza ve ailesine başsağlığı diliyorum. Kabri nur, makamı âli, mekânı cennet olsun.”

Reşadiye’de sevilen ve saygı duyulan bir isim olan Makbule Ünal’ın vefatı sonrası Ünal ailesinin evinde taziye kabulü başladı. Cenaze törenine ilişkin detayların ise ailenin kararı doğrultusunda ilerleyen saatlerde kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi.

Muhabir: Mihriban Koçaker