Plevnespor Şehri Gezdi: Maç Öncesi Moral Depoladı! Plevnespor Şehri Gezdi: Maç Öncesi Moral Depoladı!

Çocuk (6)Olay, dün Tokat'ın merkez Büyük Beybağı Mahallesi Gülaçar Sitesi’nde meydana geldi. Sinan ve Nurcan Sayar çiftinin küçük oğulları Rüzgar Salih Sayar, henüz bilinmeyen bir nedenle 6’ncı kattaki evlerinin balkonundan beton zemine düştü.

Çocuk (5)HASTANEDE KURTARILAMADI

Olayın ardından ağır yaralı olarak Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan minik Rüzgar, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Çocuk (2)ALİ PAŞA CAMİİNDE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Ailesi ve yakınlarının büyük üzüntü yaşadığı bebeğin cenazesi, Ali Paşa Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Erenler Mezarlığı’nda defnedildi. Cenaze törenine Tokat İl Emniyet Müdürü Faruk Aydın’ın yanı sıra, ailenin yakınları ve sevenleri katıldı.

Hayatını kaybeden minik Rüzgar’ın babasının Tokat İl Emniyet Müdürlüğü’nde teknisyen olarak görev yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, aile fertleri derin bir yasa boğuldu.

Kaynak: İHA