Sakarya Kocaali ilçesinde, traktörü çalıştırmaya çalışan 13 yaşındaki Aysima Serra T., duvara çarpan traktörün altında kalarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan küçük kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Traktörün Altında Kalan Aysima Serra T. Kurtarılamadı
Sakarya’nın Kocaali ilçesinde, 13 yaşındaki Aysima Serra T., babası tarafından okuldan alındıktan sonra eve gelirken, dışarı çıkıp traktörü çalıştırmaya çalıştı. Anahtar üzerinde bulunan traktörü çalıştıran küçük kız, traktörün hareket etmesiyle duvara çarptı ve yere düştü. Traktörün tekerleği üzerine düşen Aysima Serra T., ağır yaralandı.
Sağlık Ekipleri Olay Yerinde Müdahalede Bulundu
Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesiyle birlikte sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, küçük çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ağır yaralanan Aysima Serra T., Kocaali Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, hastaneye kaldırılmasına rağmen küçük kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Olayla ilgili jandarma ekipleri geniş çaplı bir inceleme başlattı. Traktörün nasıl hareket etmeye başladığı ve kazanın tam olarak nasıl gerçekleştiğiyle ilgili araştırmalar sürüyor. Olayın detayları ve kazaya sebep olan olası etmenler, yapılan incelemelerle daha net bir şekilde ortaya çıkacak.