Savunma sanayi, samimiyet, geçim derdi, Gazze, görgüsüzlük ve milletin dertlerine eğilen bir siyaset beklentimiz ve gündemimiz olmalı.

 Milletimizin ciddi meseleleri, dertleri var.

Milletimiz her bulduğu siyasetçiye, yetkiliye “geçinemiyoruz” diye bas bas bağırıyor.  Siyasetçiler bu soruna acilen eğilmeliler.

Emekli maaşı, asgari ücret yetmezken her ay fahiş fiyatlar ve milletimizin içerisine düştüğü umutsuzluk her geçen gün daha da büyüyor. 

Milletimiz geçim derdindeyken ıstakoz fotoğrafı paylaşan Milletvekili bizim derdimiz üzerine samimiyetsizce tepinmektir. Milletvekilleri yada eski siyasetçilerin bu kadar lüks içerisinde yaşamaları milletimizin içerisinde bulunduğu durumla dalga geçtiklerini düşünüyorum artık.

Milletvekili olarak yediğini, içtiğini, gezdiği yerleri paylaşma görgüsüzlüğü rezilliktir.

Başkasının canı çekmesin diye, sokakta gizli yemek yiyen bir kadim toplumumuzu temsil eden vekillere yuh olsun.

Siz keyif içerisinde yaşayın, zıkkımlanın ama milletin gözüne soka soka fotoğraf paylaşmayın. 

Coğrafyamız ateş çemberi ve İran-İsrail hattında, hava savunma ve hava saldırı sistemlerinin önemi, bu kadar gözümüzün içine sokulmuşken; ülkemizin güvenliği için hayati ehemmiyete sahip Baykar'a, millî teknolojik hamlelerimize ve bunların üzerinden İha-Siha-Kızılelma'ya saldırmak iyi niyetten uzak, bilinçli olarak yapılmış organizasyondur.

Milli birlik ve beraberliğimizin her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu sık sık söylüyorsunuz.

Tasarruf mesajları veriyorsunuz.

İyi de siz beraberliğimizi sağlayacak, asgari ücretin ya da emekli maaşının neresinden tasarruf yapılacağını henüz bulamadım ben, siz devletimizin harcamalarında tasarruf yapacaksınız.

Sizi samimiyete davet ediyorum.

Vesselam