16:23 Tokat Sondakika

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katıldı.

15:53 Spor
15:50 Kültür & Sanat

Tokat, Anneler Günü anısına düzenlenen "Anne Şiirleri Akşamı" ile şiir tutkunlarını buluşturuyor. Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği işbirliğiyle gerçekleşecek etkinlikte, birbirinden değerli şairler unutulmaz bir gece sunacak.

15:36 Spor

Kütahya Belediye spor teknik direktörü Efrahim Alkın play off maçı öncesi spor müdürümüz Arif Sağdıç’a konuştu

15:05 Gündem

Türkiye, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in duyurduğu Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi ile harcamalarda kısıtlamaya gidiyor. Paket, mali disiplini sağlamayı ve ekonomik dengeyi güçlendirmeyi amaçlıyor.

14:59 Spor

Merkür Jet Erbaa, Play-Off yolunda! Fahrettin Saylan yönetimindeki ekip, Kütahya'da mücadeleye hazır. Heyecanı yakalamak için detayları keşfedin!

14:54 Çevre

Tokat'ta 2024 yılı ilk 5 ayında  il merkezinde 16 köyde 376 kadına,  il genelinde 33 köyde 604 Kadın çiftçiye Kırım Kongo ve keneler hakkında eğitim verildi. Bu sene 9 bin doz kene ilacı dağıtıldı, İl genelinde 212 bin hayvanın ilaçlanması yapıldı

14:48 Genel

Türkiye’de Kuzey Anadolu fay hattında 1766 yılında İstanbul’da 7,1 büyüklüğünde deprem olduğunu hatırlatan Yoshinori Moriwaki, Büyük depremlerin 250 senede bir geldiğine dikkat çekerek "Artık hazır olmamız gerekiyor" dedi

14:46 Haber

Tokat'ta, İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen istişare toplantısında, şehrin yaşanabilirliğini artırmak için yeni stratejiler belirlendi. Yöneticiler, gelecek vizyonu için bir araya geldi.

14:36 Sağlık

Tokat İl Sağlık Müdürlüğü, bölgedeki ambulans servislerinin verimliliğini ve güvenliğini artırmak için bir dizi denetim gerçekleştirdi. Yeşilyurt, Sulusaray, Artova ve daha fazlasındaki istasyonlar incelendi.