Bursa'da mesleki eğitimde MÜSİAD iş birliği Bursa'da mesleki eğitimde MÜSİAD iş birliği

Son dönemde en çok gündeme gelen konulardan biri olan öğretmen atamalarına ilişkin bugün Ankara Ulus Meydanı'nda öğretmenler bir araya gelecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen atamalarında mülakat getirilmesinin ardından öğretmenler mülakatsız öğretmen ataması yapılması konusunda çağrılarını iletmeye başladı. Yurdun dört bir yanında birçok öğretmen ve onu destekleyenler 68 bin mülakatsız öğretmen ataması için Ankara Ulus'ta toplandı. 

Ankara'da toplanan grubun mülakata ve düşük kontenjanlı atama için seslerini Milli Eğitim Bakanlığı'na iletmek için bir araya geldikleri belirtilirken sosyal medya üzerinden de desteklerin alınması için çağrılarda bulunuldu. 'Mülakatsız68binöğretmenUlusta' başlığıyla konu sosyal medya platformu X'te de gündem olmuş durumda. 

TOKAT'TAN DA KATILIM OLDU

Mülakatsız1

Ulus'taki çağrıya katılmak üzere Tokat ve Amasya bölgesinden de Ankara'ya katılım sağlayanların sosyal medya platformuna fotoğrafları yansıdı. 
Öte yandan Ankara'da dolu yağışının etkili olması nedeniyle mitinge ara verildiğinin duyurulduğu Ulus'ta dolu yağışı videoları da paylaşılıyor. 

Muhabir: Mihriban Koçaker