Bitki özlerinden ekmekte küflenmeyi geciktirecek katkı maddesi ürettiler Bitki özlerinden ekmekte küflenmeyi geciktirecek katkı maddesi ürettiler

Instagram'ın sağladığı herkese açık konuşmaları görüntüleyebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz uygulama Threads ile ilgili Türkiye'deki kullanıcılarını ilgilendiren bir karar geldi. 

Rekabet Kurumunun (RK) kararına göre Threads, 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'deki kişiler tarafından kullanılamayacak. Bu; Türkiye'deki kişilerin Threads uygulamasını indiremeyeceği, Threads'e threads.net adresinden erişemeyeceği, Threads profili oluşturamayacağı veya mevcut Threads profillerini kullanamayacağı anlamına geliyor.
Türkiye'de Threads profilin varsa ne olacak? 
Bir Threads profili oluşturduysanız ve Türkiye'deyseniz profiliniz dondurulacak ancak silinmeyecek. Profiliniz dondurulduğunda profiliniz ve profilinizdeki içerikler (örneğin gönderiler, diğer gönderilerle olan etkileşimleriniz) size ve Threads'deki diğer kişilere gösterilmeyecektir. Şimdilik profilinizi yeniden etkinleştiremeyeceksiniz. 
Instagram hesabını etkileyecek mi? 
Bu durumun Instagram hesabınızı ve hesabınızın verilerini etkilemeyeceğini unutmayın.
Profiliniz dondurulmuş olsa da Threads bilgilerinizin bir kopyasını istediğiniz zaman indirebilirsiniz. Threads profilinizi silmeyi de seçebilirsiniz. Not: Birden fazla Threads profili oluşturduysanız ek profillerinizi yönetmek için threads.net adresine gidin.
"Threads'i yakın zamanda Türkiye'ye geri getirmek için çalışıyoruz." açıklaması yapıldı. 

Uygulama2

Muhabir: Mihriban Koçaker