KEİPA üyeleri Gökgöl Mağarası ve Maden Müzesi’ni ziyaret etti KEİPA üyeleri Gökgöl Mağarası ve Maden Müzesi’ni ziyaret etti

Şaka gününde her yıl arkadaşa, eşe, dosta, akrabaya ve öğretmene birbirinden unutulmaz şakalar yapılıyor. Esprilerin ve kahkahaların havada uçuşmasıyla 1 Nisan sıra dışı bir hal alıyor.  Bu günü unutulmaz yapmak isteyenler unutulmaz şaka fikirleri arıyor. 
İşte 2024 yılı 1 Nisan şaka gününde arkadaşlarınıza, ailenize ve çevrenizdeki insanlara yapabileceğiniz komik şaka taktikleri
Kibrit kutusunda tüylü cisim: Kirbit kutusunun içine küçük tüylü bir ip yumağı konulur. Buna ince görünmez bir sicim bağlayıp alttan çevirerek kibrit kutusunun en uzak köşesine bantla yapıştırabilirsiniz. Kirbit kutusunu açarken ip siyah yumağı çekecek. Ve böylece yumak kutudan fırlayan korkunç bir böcek hissi yaratacak. 
Patates Lokum Şakası: Patatesi lokum boyutunda küp küp kesin ardından onu una bulayınca lokum halini alıyor. 
Sprey Kutusu : Bir sprey kutusunun içini suyla doldurarak şakayı yapmak istediğiniz kişinin yanına gidin ve hapşırıyormuş gibi yapın. 
Görünmez ip şakası: Üç dört kişi bir araya gelinir, kalabalık bir sokakta yürümeye başlanır tam birileriyle karşılaşıldığı zaman sanki önünde ip varmış gibi bacaklar kaldırılır. Çok kişi olması inandırıcılığı artırır.
Soğandan elma şekeri şakası: Evde elma şekeri yaparken elma yerine kuru soğan kullanarak, şakayı uygulamak istediğiniz kişiye elma şekerlerini sunabilirsiniz.
Yumurtaları haşladıktan sonra sarılarını çıkarıp yerine tereyağı koyun

Muhabir: Mihriban Koçaker