Bu hafta futbolseverlerin merakla beklediği ve 3. ligde haftanın en çekişmeli maçı olarak gösterilen Biteken Adana 1954 F.K. ile Tokat Belediye Plevne Spor karşılaşmasında, hakemler İç Anadolu bölgesinden seçildi. Grubunu lider olarak tamamlamayı hedefleyen Biteken Adana 1954 F.K. ekibi, karşılarında Akdeniz'de güçlü rakibi Tokat Belediye Plevne Spor'u bulacak. Rakibini mağlup ederek play-off'lara güçlü bir adım atmayı planlayan Tokat Belediye Plevne Spor, sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktörlerin Kapışması
Ev sahibi Biteken Adana 1954 F.K., yeni teknik direktörü, tecrübeli isim Levent Eriş yönetiminde sezona merhaba diyor. Karşı tarafta ise yeşil sahalarda uzun yıllardır rakiplerine zor anlar yaşatan, tecrübeli teknik adam Semih Tokatlı bulunuyor. İki kurt hoca arasındaki taktik savaşının yanı sıra, maçın dostluk ve fair play çerçevesinde geçmesi bekleniyor.

Hakem Kadrosu
Maçın orta hakemi olarak görev yapacak Ugurcan Gökler, Kırıkkale bölgesinden gelen bir C Klasmanı hakemidir. Yardımcı hakemler Ayberk Yalçınkaya ve Baran Can Durmuş, her ikisi de Ankara bölgesinden C Klasmanı yardımcı hakemler olarak sahada yer alacak. Dördüncü hakem olarak ise Keman Erol, Ankara böljesinden gelen bir kadın bölgesel hakem, görev yapacak.

 
 

 
 


 

Muhabir: Burhan Arar