Armoni Alanya Kestel Spor Kulübü Başkanı Levent Uğur, kulübün içinde bulunduğu durumu "Hem sahada hem de saha dışında camia olarak ayakta kalmaya çalışıyoruz," sözleriyle özetledi. Uğur ve Spor Müdürü Arif Sağdıç, takımın mevcut durumu ve gelecek hedefleri hakkında konuştu.

Tokat'taki Yeni Belediye Başkanına Övgüler
Levent Uğur, Tokat'ın yeni Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na değinerek, "Öncelikle sahada rakibimiz olsa da saha dışında dostumuz olan Tokat ilimize yeni belediye başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu başkanımız hayırlı olsun. Gerçek bir spor adamı ve sporun içerisinden gelen birisi olarak takıma önemli destek veriyor," ifadelerini kullandı. Uğur, geçmiş ziyaretlerde Tokat'taki siyasi dostlardan gördükleri misafirperverlik için de "Daha öncede Tokat’a geldik ve siyasi dostlarımız tarafından çok iyi ağırlandık, kendilerine çok teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

Hazırlık maçı: Antalyaspor: 0 - Sivasspor: 1 Hazırlık maçı: Antalyaspor: 0 - Sivasspor: 1

Zorlu Sezonlar ve Meydan Okumalar
Armoni Alanya Kestel Spor Kulübü son yıllarda bir trafik kazası ve şiddet olayları gibi zorluklarla karşı karşıya kaldı. Uğur, geçtiğimiz sezon yaşananları "2 yıldır geçen sezon özellikle ligin son 7 haftasında ligde 3 puan öndeyken liderken ağır bir otobüs trafik kazası geçirdik. Trafik kazası sonrası yaralı birçok sporcumuz eksik sporcularımızla buna rağmen final kaybettik," sözleriyle anlattı. Bu sezonun başında da "Bu sezonda play oflar öncesi geçen hafta Siirt deplasmanında çirkin bir yaralama saldırısına uğradık," diyerek zorluklara dikkat çekti.

Gelecek Maçlara Bakış
Kulüp, mevcut zorluklara rağmen geleceğe umutla bakıyor. Uğur, "Takım olarak zorlu Tokat deplasmanına hocamızdan yoksun olarak sportif direktörümüz ve yardımcı hocalarımızla beraber geliyoruz," dedi ve ekledi: "Futbolcu kardeşlerimin ve bütün ekibimin sportif direktörümüzün bunca yaşadıkları sıkıntılara rağmen Armoni Alanya Kestel spor futbol takımına yapacağı mücadeleye ve zorlu play of maçında başarılı skorlar alacağını inancım tamdır."

 

 

Muhabir: Burhan Arar