Tokat, sevilen Belediye Başkanı Sayın Eyüp Eroğlu için büyük bir karşılama organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Başkan Eroğlu'nun, AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmesinin ardından, Tokat halkı ilk günkü aşk ve heyecanla onu karşılamak için büyük bir etkinlik düzenliyor. Eroğlu'nun, Türkiye Yüzyılı'na damga vuracak yeni projeler ve hizmetlerle şehre katkı sağlamaya devam edeceği belirtiliyor. Bu özel gün, Tokat'ın birlik ve beraberliğini pekiştirecek, şehrin geleceği için atılan adımlara tanıklık edecek bir an olarak kayıtlara geçecek. 9 Ocak 2024 salı günü Başkan Eroğlu, Tokat- Turhal kara yolu Beyaz Köşk karşısında karşılanacak.

Başkan Eroğlu adaylığı açıklandıktan sonra açıklama yapmıştı

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı.
Erdoğan'ın ismini açıklamasıyla Tokat İl Teşkilatı ile sahneye çıkan Eyüp Eroğlu'nun adaylığı resmen duyurulmuş oldu.

Erdoğan'ın açıklamasının ardından Tokat Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Eyüp Eroğlu "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle yeniden, 3. dönem için Bismillah..Türkiye Yüzyılı'na damga vuracak; yeni eserler, yeni projeler ve Tokat'ımıza yakışır hizmetlerle; Şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum." mesajını paylaşmıştı.

Muhabir: Burhan Arar