Tokat Kıymetliler Programına Yoğun İlgi! Tokat Kıymetliler Programına Yoğun İlgi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in seçimin ardından ilk kutlama telefonlarından birisini Tokat'a yaptığı, Hürriyet'e verdiği röportajda ortaya çıktı.

Merhum Tokat Valisi Efsane Recep Yazıcıoğlu'nun, MHP'den Tokat Belediye Başkanlığı'na aday olan ve seçimi zaferle kazanan oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu telefonla arayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yazıcıoğlu'nu tebrik etti.
Özgür Özel Yazıcıoğlu ile telefonda görüştü
Vali Yazıcıoğlu’nun çok takdir ettiği bir devlet adamı olduğunu belirterek, “Genel vali algısının dışındaydı, oğlunun aday olduğunu öğrenince de ilgimi çekmişti” diyen CHP'li Özel, seçimin ertesi günü sabahı o kutlamayı ise şöyle anlattı: “Seçim kampanyamız sırasında da hatta ‘bizim orada adayımız var, kendi adayımızın kazanmasını isterim ama o kazanırsa da tebrik etmek için ararım’ demiştim. Sabah aradım, çok şaşırdı. ‘Ben babanızı çok severdim, çok iyi bir devlet adamıydı, hayatını kaybettiğinde de çok üzülmüştüm, göz ucuyla da sizi takip ediyordum, seçilmenize sevindim tebrik ederim’ dedim. ‘Tokat’a geldiğimde kahvenizi içmeye uğrarım’ da dedim, o da, ‘Tokat’ta bir şey olursa her zaman beklerim’ dedi.”

Muhabir: Mihriban Koçaker