İhlas Haber Ajansı Erbaa Muhabiri Şaban Konyar, geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi altına alındı. Konyar’ın tedavisinin Samsun Şehir Hastanesi’nde devam ettiği bildirildi.
Erbaa’da gazetecilik mesleğini sürdüren Konyar’ın yaşadığı sağlık sorunu, meslektaşları ve yakınları arasında üzüntüye neden oldu.
Meslektaşlarından geçmiş olsun dileği
İHA Erbaa Muhabiri Şaban Konyar’ın tedavi altına alınmasının ardından meslektaşları da geçmiş olsun dileklerini iletti. Konyar’a acil şifalar dilenirken, bu zorlu süreçte ailesi ve yakınlarına da sabır ve güç temennisinde bulunuldu.
Dualar Şaban Konyar için
Erbaa basın camiasının isimlerinden Şaban Konyar’ın Samsun Şehir Hastanesi’ndeki tedavisi sürerken, meslektaşlarının ve yakınlarının gözü gelecek iyi haberlerde. Şaban Konyar’a geçmiş olsun dilekleri iletilirken, bir an önce sağlığına kavuşması temenni ediliyor.





