1991 yılında CEO Tim Sweeney tarafından kurulan Epic Games bir Amerikan şirketidir. Genel merkezi Kuzey Karolina, Cary'de bulunan şirketin dünya çapında onlarca ofisi bulunuyor. Epic, önde gelen bir etkileşimli eğlence şirketi ve 3D motoru teknolojisi sağlayıcısıdır. 

Windows’da Copilot ile yapay zeka Casper Nirvana Z100’de Windows’da Copilot ile yapay zeka Casper Nirvana Z100’de

Epic, dünyanın en büyük oyunlarından biri olan Fortnite'ın operasyonlarını yönetmektedir. Fortnite; Fortnite Battle Royale, LEGO® Fortnite, Rocket Racing ve Fortnite Festival gibi birinci taraf oyunların yanı sıra içerik üreticileri tarafından geliştirilen deneyimleri de içeren sosyal eğlence deneyimlerinden oluşan canlı bir ekosistemdir. 

Epic; Fortnite, Fall Guys, Rocket League ve Epic Games Store'da 800 milyondan fazla hesap ve 6 milyardan fazla arkadaş bağlantısına sahip. Şirket ayrıca dünyanın önde gelen oyunlarından bir çoğunun geliştirilmesinde kullanılan oyun motoru olmasının yanı sıra film ve televizyon, yayın ve canlı etkinlikler, mimari, otomotiv, üretim ve simülasyon gibi sektörlerde de kullanılan Unreal Engine'in geliştiricisi. Fortnite, Unreal Engine, Epic Games Store ve Epic Online Services aracılığıyla Epic geliştiricilerin ve içerik üreticilerinin oyun ve diğer içerikleri oluşturması, dağıtması ve çalıştırması için uçtan uca bir dijital ekosistem sağlıyor.
Tokat Haberepic Games (2)Epic Games Mega İndirim günü geliyor!
Epic Games'i yakından takip eden kullanıcılar Epic Games Store Mega İndirimi  tarihini merak ediyor. Epic Games Store'da 27 Ocak – 10 Şubat Yeni Ay Yılı İndirimi, 24 Mart – 7 Nisan Bahar İndirimi tarihleriydi. Sırada 2024 yılının Mega İndirimi var! Epic Games Store Mega İndirimi 19 Mayıs – 16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.  Epic Games Store Yaz İndirimi  14 Temmuz – 28 Temmuz, Cadılar Bayramı İndirimi  18 Ekim – 1 Kasım, Kara Cuma İndirimi 22 Kasım – 29 Kasım, Oyun Ödülleri İndirimi 8 Aralık-10 Aralık'ta. 

Muhabir: Mihriban Koçaker