31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinin ardından, Reşadiye Belediye Başkanlığına seçilen Ergül Ünal, sabah saat 10.30'da aldığı mazbatasının ardından, saat 13.30'da belediye binası önünde düzenlenen devir teslim töreni ile resmi görevine başladı. Bu önemli ve anlamlı günde, eski Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz ve yeni Belediye Başkanı Ergül Ünal, birbirlerine çiçekler takdim ederek, karşılıklı başarı dileklerini iletti.

Ergül Ünal Devir Teslim3 Tokathaber

Devir teslim töreninde yapılan duanın ardından, ilk konuşmayı gerçekleştiren Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Ergül Ünal'ı tebrik ederek, ona başarılar diledi. Yılmaz, kendi dönemindeki tecrübelerinden istifade edebilmeleri için Ergül Ünal'a her zaman destek olacağını belirtti ve beş yıl boyunca kendisine güvenen hemşehrilerine teşekkürlerini sundu.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Emekli maaşına yönelik çalışma sürüyor AK Parti Sözcüsü Çelik: Emekli maaşına yönelik çalışma sürüyor

Yeni Belediye Başkanı Ergül Ünal ise yaptığı konuşmada, bu süreçte kendisine destek veren her bireye şükranlarını sundu. Özellikle Mustafa Yılmaz'a, Reşadiye'ye yaptığı hizmetler ve başlatmış olduğu projeler için teşekkürlerini ileterek, bu projeleri tamamlamak için gerekli tüm çabayı sarf edeceğini vurguladı. Ünal, kendisini desteklemek için bu özel günde toplanan vatandaşlara teşekkür ederek, Yılmaz'a sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diledi.

Ergül Ünal Devir Teslim1 Tokathaber

Ergül Ünal'ın liderliğinde Reşadiye'nin yeni bir döneme girmesi, ilçenin geleceğine yönelik umut ve beklentileri artırmış durumda. Belediye Başkanı Ünal'ın, özellikle gençler, kadınlar ve yaşlılar başta olmak üzere tüm Reşadiye halkının yaşam kalitesini yükseltecek projeleri hayata geçirmek için kararlı olduğu biliniyor. Vatandaşların, yeni dönemde de belediyenin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gerçekleştireceği çalışmalara aktif olarak katılım göstermesi bekleniyor.

Reşadiye Belediye Başkanı Ergül Ünal ve Mustafa Yılmaz arasındaki bu dostane devir teslim töreni, siyasi süreçlerdeki olumlu ilişkilerin ve karşılıklı saygının önemli bir örneğini teşkil etti. Ergül Ünal'ın başkanlığındaki yeni dönem, Reşadiye için umut ve yenilik vaat ediyor. Bu yeni başlangıç, ilçenin tüm sakinleri için barış, huzur ve refah içinde geçmesi temennisiyle karşılanıyor.

Ergül Ünal Devir Teslim2 Tokathaber

Muhabir: Burhan Arar