Trendyol Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşırken transfer kulisleri de hareketlenmeye başladı. Gelecek sezonun kadro planlaması için mesai harcayan Fenerbahçe'de, iç transferde beklenmedik bir ayrılık kapıda. Kulübün efsane isimlerinden Müjdat Yetkiner'in katıldığı bir yayında yaptığı açıklamalar, tecrübeli eldiven Tarık Çetin'in yeni rotasını gözler önüne serdi.
"TRANSFERİ BENDEN DUYUN, HAYIRLI OLSUN"
Radyogol yayınında sarı-lacivertli ekibin kaleci rotasyonunu ve yönetim stratejisini değerlendiren Yetkiner, çok konuşulacak bir duyuruya imza attı.
Fenerbahçe yönetiminin Ederson'u el üstünde tutarken yerli kalecisi Tarık Çetin'in değerini bilemediğini savunan Yetkiner, "Transfer haberini benden duyun, Tarık, Trabzonspor camiasına hayırlı olsun" sözleriyle anlaşmanın sağlandığını iddia etti. Bordo-mavili ekibin, kalesini tecrübeli bir yerli isimle sağlama alma hamlesi spor kamuoyunda geniş yankı buldu.
SÖZLEŞMESİ BİTİYOR FORMAYA HASRET KALDI
Müjdat Yetkiner'in bu kesin ifadelerinin arkasında yatan en büyük etken, oyuncunun kontrat durumu. 29 yaşındaki kalecinin Fenerbahçe ile olan mevcut sözleşmesi bu sezon sonu itibarıyla resmen sona eriyor. Bonservisini eline alacak olması, Trabzonspor ihtimalini hem maliyet hem de transfer kolaylığı açısından oldukça güçlendiriyor.
Bu sezon sarı-lacivertli formayla istediği şansları bulamayan tecrübeli eldiven, rekabette geride kalarak yalnızca 4 resmi karşılaşmada sahaya çıkabildi. Görev aldığı bu maçların birinde kalesini gole kapatmayı başaran Çetin, ağlarında toplam 4 gol gördü. Oyuncunun yeniden düzenli forma giyebileceği bir takıma gitme isteği, ayrılık iddialarını destekleyen en önemli faktör olarak öne çıkıyor.




