Galatasaray'da transfer gündemini sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların, 2025 yılında sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi'yi transfer etmeyi düşündüğü öne sürüldü.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, 2025 sezonunda sözleşmesi bitecek futbolcularla ilgili bir rapor istediği ve bu raporda en dikkat çeken ismin Lionel Messi olduğu belirtildi.

Fotospor'da yer alan habere göre, Messi'nin 2026 Dünya Kupası'nda forma giymek istediği ve bu nedenle 2025'te sözleşmesi sona erdikten sonra 1 sezon Avrupa'da oynamayı düşünebileceği ifade edildi. ABD Ligi MLS'de oynamanın Dünya Kupası için yeterli olmadığını düşünen Messi'nin, Avrupa'ya dönerek formunu korumak istediği belirtiliyor.

Galatasaray'ın, bu fırsatı değerlendirerek Messi'yi kadrosuna katabileceği öne sürüldü. Ancak Messi için ilk tercihin Barcelona olacağı ve Avrupa'nın dev kulüplerinin de Arjantinli yıldız için yarışa gireceği belirtiliyor. Yine de Galatasaray'ın, Messi'nin sürekli oynamak ve orta seviye zorluk derecesinde bir ligde forma giymek isteyebileceği ihtimaline güvenerek şansını deneyebileceği ifade edildi.

Yorumlar
Editör Hakkında