Samsun'un Atakum ilçesinde, yürekleri dağlayan bir trafik kazası meydana geldi. Dün gece saat 00.30 sıralarında Kamalı Mahallesi 4009. Sokak'ta, ehliyetsiz sürücü M.B. (17) idaresindeki 55 AAH 229 plakalı otomobil, kuryelik yapan Sefa Şerif Efe'nin kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç, daha sonra bir elektrik direğine çarparak durabildi.

Kazada ağır yaralanan ve olay yerine hızla sevk edilen ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Sefa Şerif Efe, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Niksar/Derindere köyünden olan ve Samsun'da yaşamını sürdüren genç, hayata gözlerini yumdu.

Diyarbakır’da 177 bin 495 kök kenevir ve skunk bitkisi ele geçirildi Diyarbakır’da 177 bin 495 kök kenevir ve skunk bitkisi ele geçirildi

Olayın ardından gözaltına alınan ehliyetsiz sürücü M.B. hakkında soruşturma başlatıldı. Kaza ile ilgili detaylı incelemeler ve soruşturma devam ederken, merhum Sefa Şerif Efe'nin cenazesinin yarın ailesi tarafından Niksar'a getirilerek defnedileceği öğrenildi.

Bu acı olay, hem Sefa Şerif Efe'nin ailesi ve arkadaşları başta olmak üzere tüm Niksar halkını derinden üzdü. 

Niksar Üniversite Öğrencisi Kaza1 Tokathaber

Niksar Üniversite Öğrencisi Kaza2 Tokathaber

Muhabir: Murat Onur