Niksar’da 200 Liralık Hamsi Akşam Olmadan Tükendi Tezgâhlar Boşaldı
Niksar’da 200 Liralık Hamsi Akşam Olmadan Tükendi Tezgâhlar Boşaldı
İçeriği Görüntüle

Niksar 15 Temmuz Şehit Erdem Diker Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Gültekin Güneş, Türkçe Öğretmeni İsmet Seçkin ve Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 7-A Proje Sınıfı öğrencileri, Niksar Kaymakamı Kadir Perçi’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette öğrenciler tarafından hazırlanan “Mürekkep Lekesi” adlı kitap, Kaymakam Kadir Perçi’ye takdim edildi.

Türkçe Öğretmeni İsmet Seçkin öncülüğünde yürütülen yazarlık atölyesi kapsamında öğrenciler; masal, öykü ve efsane türlerinde kaleme aldıkları 22 eseri kitapta bir araya getirdi.
Öğrenciler, edebî çalışmalarını kitaplaştırmanın yanı sıra hazırladıkları projeyi bilimsel bir çalışmaya dönüştürerek TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na da başvurdu.

Kaymakam Kadir Perçi, öğrencilerin yazma, araştırma ve üretme becerilerini geliştiren çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Okul Müdürü Gültekin Güneş ve Türkçe Öğretmeni İsmet Seçkin’e emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Perçi, 7-A Proje Sınıfı öğrencilerini çalışmalarından dolayı tebrik ederek TÜBİTAK 2204-B sürecinde başarılar diledi.

Muhabir: Sedat Özata