Legendary Stüdyoları, sinema tarihinin en ikonik iki canavarını, Godzilla ve King Kong'u bir araya getiren ve onları yeni bir düşmanla yüzleştiren "Godzilla x Kong: The New Empire" filminden nefes kesen bir fragman daha yayınladı. Bu yıl vizyona girmesi beklenen film, sinema severlere adrenalin dolu anlar vaat ediyor.

Yeni Bir Tehdit, Ortak Bir Mücadele

2021 yapımı Godzilla vs. Kong'un ardından, bu iki dev titanın yeniden bir araya geldiği "Godzilla x Kong: The New Empire", Kovuk Dünya mitolojisini daha da derinlemesine işleyerek yeni ve korkutucu bir tehdidi gözler önüne seriyor. Godzilla ve King Kong, insanlık ve Kovuk Dünya'nın varlıklarını tehdit eden bu yeni düşmana karşı güçlerini birleştiriyor.61B9C2Bfb301A3400F735383Cefdba51 Tokat Haber

Yönetmen Koltuğunda Adam Wingard

Film, "Godzilla vs. Kong"un da yönetmeni olan Adam Wingard'ın yönetmenliğinde, eski aksiyon filmlerinden ilham alınarak hazırlandı. Wingard, filmi, uyumsuz iki polisin zorlu bir durumda birlikte çalışmak zorunda kaldıkları "Cehennem Silahı" (Lethal Weapon) serisine benzetiyor. Ancak bu sefer, polislerin yerini dünyanın en büyük canavarları alıyor.

Yenilenen Monsterverse

2014 yapımı Godzilla ile başlayan Monsterverse evreni, gerçekçilikten uzaklaşarak, daha cesur ve çılgınca bir aksiyona yönelmiş durumda. "Godzilla x Kong: The New Empire" ile birlikte, evrenin artık çok daha farklı bir yöne evrildiğini görmekteyiz.Godzilla Ve Kong Yeni Imparatorluk Ne Zaman Cikacak Godzilla Ve Kong Yeni Imparatorluk Konusu Ne Oyu Tokat Haber

Bakan Uraloğlu: “İstanbul Boğazı’nda 416 milyon ton yük taşındı” Bakan Uraloğlu: “İstanbul Boğazı’nda 416 milyon ton yük taşındı”

Başrollerde Kimler Var?

Filmde Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns ve Fala Chen gibi isimler başrolleri paylaşıyor. Türkiye'de 5 Nisan 2024'te sinema severlerle buluşacak olan bu heyecan dolu yapıt, izleyicilere unutulmaz bir sinema deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

 
 
Editör: Haber Merkezi