DMD ile mücadele eden Ömer Asaf’a destek: Başkan Ünal’dan anlamlı ziyaret
DMD ile mücadele eden Ömer Asaf’a destek: Başkan Ünal’dan anlamlı ziyaret
İçeriği Görüntüle

Gökdere Havzası heyeti ve önceki dönem bölge muhtarları, AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Dizer’i ziyaret ederek köylerin altyapısı ve yatırımlar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Gökdere Havzası’nın sosyal ve ekonomik refahını yükseltmek adına yerel yönetimler ve siyasi mekanizmalarla temaslarını sürdüren Gökdere Havzası heyeti, AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Dizer’i makamında ziyaret ederek bölgesel kalkınma başlıklarını masaya yatırdı.

Gökdere Havzası Başkanı Ramazan Çakmak liderliğinde gerçekleşen ziyarette; yönetim kurulu üyeleri Yakup Orakçı ve Kenan Kayhan ile bölge köylerinin önceki dönem muhtarları Mustafa Çarklı, Ferhat Kılıçaslan, Tarık Dal, Veysel Paşaoğlu, Ömer Ayazı ve Celalettin Doğan yer aldı. Ziyarette, Gökdere Havzası’nda yer alan köylerin yol genişletme, tarımsal sulama ve altyapı standartlarının artırılmasına yönelik talepler İl Başkanı Dizer’e aktarıldı.

"Kırsal Alanda Yatırımlar Kararlılıkla Sürecek"

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Dizer, bölgeye yapılan yatırımlara değinerek "Gökdere Havzası’nda yer alan köylerimizin yaşam standartlarını yükseltmek, ulaşım ve altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturmak adına merkezi hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz eliyle bugüne kadar önemli projeleri hayata geçirdik. Kırsaldaki vatandaşlarımızın yerinde kalkınmasını sağlamak en temel önceliğimizdir. Muhtarlarımızın ve havza yönetimimizin sahadan getirdiği her bir talebi titizlikle takip ediyoruz. Bu ortak akıl ve dayanışma anlayışı, bölgesel kalkınmamızın en büyük teminatıdır " açıklamasında bulundu.

Gökdere Havzası Başkanı Ramazan Çakmak, ilgi ve desteklerinden ötürü AK Parti İl Başkanı Adem Dizer’e teşekkür ederek, köylerin kalkınması adına tüm kurum ve kuruluşlarla diyalog kanallarını açık tutmaya devam edeceklerini belirtti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından tamamlandı

Muhabir: Hami İşler