Cumhuriyet Halk Partisi’nde ( CHP) 6’sı büyükşehir belediye başkan adayı olmak üzere toplam 242 seçim çevresi adayları belli oldu.

CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle TokatHaber.com ekibini haber bürosunda ziyaret etti. Ziyarette TokatHaber.com temsilcisi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Tokat Temsilcisi Kemal Özdilek ve internet haber ekibinin gazeteciler gününün kutlayan CHP Heyeti, çalışma hayatında kolaylıklar diledi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday belirleme süreciyle ilgili bilgiler de veren CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, açıklanan Tokat adaylarıyla ilgili bilgi verdi. Kurtgöz, "Aday adaylarıyla ilgili Genel Merkez’imizin tavrı ve bizlerin tavrı her bölgede aday çıkarmak için çalışıyoruz şu anda. Çalışmalarınız o yönde. Dün gece itibariyle 11 seçim bölgesinde adayımız açıklandı. Bunlardan Pazar ilçemiz var, Turhal ilçemiz ve Niksar ilçe adaylarımız açıklandı. Diğerleri de belde adaylarımız. Genel çalışmamız o yönde. Her seçim bölgesinde aday çıkarma için uğraşıyoruz. Zile’de aynı adayımız Şükrü Bey devam ediyor. Pazar’da bir muhasebeci arkadaşımız o da. Niksar’da yerli ailelerinden bir arkadaşımız geçen dönemde de milletvekili adayımızdı. Bakalım Mart’ın sonu bahar olacak dedik inşallah bahar edeceğiz” dedi.

CHP’NİN TOKAT’TA AÇIKLANAN ADAYLARI İSE ŞÖYLE

Almus Akarçay Gürümlü Ali Güneş, Almus Ataköy Ömer Bayrak, Almus Gölgeli Hayati Turan, Merkez Çamlıbal Deniz Menevşe, Merkez Güryıldız Sabri Türk, Niksar Gürçeşme Fatih Özcan, Niksar Yazıcık Tuncer Uzunoğlu, Niksar Yolkonak Rüştü Karakoç, Niksar Cem Çıtak, Tokat Pazar Mustafa Hadi Çavuşoğlu, Zile Şükrü Sargın.

Muhabir: Kenan Kayhan