İstanbul, Türkiye - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), kuruluşunun 25. yıl dönümünü, iyileşen lösemili çocukların da yer aldığı, umut ve kararlılık dolu bir hikayeyi anlatan " Mücadele" isimli reklam filmi ile kutluyor. LÖSEV, bu özel yapım ile lösemi ve kansere karşı verilen uzun soluklu mücadeleyi ve elde edilen başarıları vurguluyor.

Umut Dolu 25 Yıl

1998 yılında, lösemi ve kanser nedeniyle yüksek kayıp oranlarına karşı bir umut ışığı olarak kurulan LÖSEV, 25 yıldır sevgi, iyilik ve umutla dolu bir mücadele veriyor. "Mücadele" filmi, vakfın bu bitmeyen umut hikayesini, çocukların gözünden ve mücadele dolu sahnelerle anlatıyor. Film, sivil toplum kuruluşlarının alışılmış iletişim dillerinin ötesine geçerek, güçlü ve çarpıcı bir duruş sergiliyor.

Umut dolu bir yolculuk 

Liberte İstanbul imzalı ve 6 gün süren titiz bir çekim sürecinin ardından hayata geçirilen film, Panda Films'in prodüksiyonu, Cenk Çelebioğlu'nun müzikleri ve Kemixiz'in yönetmenliği ile zenginleşiyor. Ünlü oyuncu Nejat İşler'in seslendirmesiyle daha da anlam kazanan film, izleyicileri derinden etkileyerek, onları mücadele ve umut dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Geleceğe Dair Umutlar

LÖSEV, 25. yılını bu etkileyici film ile kutlarken, lösemi ve kanserle mücadelede liderliğini sürdürme ve daha fazla çocuğa umut olma hedefini de güçlendiriyor. Vakıf, geçmişteki başarılarına dayanarak, gelecekte de bu zorlu savaşta ön saflarda yer almayı ve iyileşme yollarını aydınlatmayı amaçlıyor.

   

Muhabir: Mihriban Koçaker