Zorlu maç öncesi Şanlı Urfa Karaköprü Belediye Spor'un teknik direktörü Besim Durmuş, rakip takıma ve müsabakaya dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kaliteli Bir Rakiple Karşılaşacağız

Karaköprü Belediye Spor'un teknik patronu Besim Durmuş, Merkür Jet Erbaa Spor'un liglerin ve grubun en güçlü takımlarından biri olduğunu belirtti. Kendi takımının da nitelikli ve başarılı oyunculardan oluştuğunu ifade eden Durmuş, rakiplerine saygı duyduğunu ancak aynı saygıyı beklediklerini vurguladı.

Tam Kadro Hazırız

Durmuş, takımının sakat veya cezalı oyuncusu olmadığını ve zorlu maça tam kadro hazırlandıklarını söyledi. Geçen haftaki beraberlik sonuçlarının futbolun doğasında olduğunu belirterek, her maçın istenilen sonuçları getirmeyebileceğini ifade etti.

Dostluk ve Mücadele Ön Planda Olacak

Karaköprü Belediye Spor'un teknik direktörü, Merkür Jet Erbaa Spor ile yapılacak olan zorlu maçta dostluk ve centilmenlik kurallarına uygun bir mücadele beklediklerini dile getirdi. Durmuş, takımda sakat ve cezalı hiçbir sporcumuz bulunmadığını ifade ederek, "Geçen hafta sonu evimizde oynadığımız Büyük Çekmece Tepecik spor maçında 1-1 berabere kaldık ama rakiplerimizde berabere kaldılar. Bu skorlar futbolun içerisinde olan skorlar ve olacakta. Pazar günü Erbaa ilçe stadında gerek ev sahibi Merkür Jet Erbaa spor gerekse Karaköprü Belediye spor takımları türbinlere gelecek sporseverlere iyi bir maç izlettireceklerine inanıyorum. Karaköprü Belediye spor teknik direktörü Besim Durmuş olarak bu zorlu maçta kendi takıma güveniyorum. Erbaa da elimiz boş dönmeyeceğiz ama sahada dostane centilmence bir maç olsun. Şuan 3 lig 3 gurupta zirvedeyiz ama biz bu zirvede olsak ta ligin son maçının son düdüğünde zirvede olmak için sahada mücadele edeceğiz. Şuan Karaköprü Belediye spor takımı lider takipçimiz Merkür Jet Erbaa spor takımı 2 sırada ve arada 10 puanlık bir fark var. Futbolda her maçta istediğiniz skorları alamaya bilirsiniz. Bu ligde korkulu rüya görmemek için işimizi sıkı yapıp ligin sonunda şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Muhabir: Kenan Kayhan