Tokat Belediye Plevne Spor, Armoni Alanya Kestel Spor maçı için umut dolu bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Futbolcular ve teknik ekip, spor müdürü Arif Sağdıç'la bir araya gelerek hedeflerini konuştular.

Faik Can: "Şanssızlığımı Düzeltmek İstiyorum"

Takımın golcü futbolcusu Faik Can, son dönemde yaşadığı şanssızlıklara değinerek, bu durumu düzeltmek için daha çok çalışması gerektiğini vurguladı. Faik Can, Alanya Kestel Spor maçında şanssızlığını telafi etmeyi hedeflediğini belirtti.

Burak Evren: "Taraftara Gol Sözü Veriyorum"

Takımın başarılı isimlerinden Burak Evren, Muş 1984 Muş Spor maçında yaşanan puan kaybını telafi etmek için Alanya Kestel Spor maçına odaklandıklarını dile getirdi. Taraftara gol sözü veren Evren, 3 puanı alarak sevinçli bir şekilde dönmeyi hedeflediğini ifade etti.

Abdulkadir: "Telafiyi Alanya Maçında Yapmak İstiyoruz"

Orta sahanın kahramanı Abdulkadir, Muş 1984 Muş Spor maçında yaşanan puan kaybından dolayı takımın üzgün olduğunu belirtti. Telafiyi Alanya Kestel Spor maçında yapmayı hedeflediklerini ifade eden Abdulkadir, 3 puanı alarak taraftarı mutlu etmek istediklerini dile getirdi.

Batuhan Yılmaz: "Kaçan Galibiyete Üzgünüz"

Futbolcu Batuhan Yılmaz, Muş 1984 Muş Spor maçında yaşanan puan kaybından dolayı takımın üzgün olduğunu belirtti. Puan kaybını Alanya Kestel Spor maçında telafi etmek istediklerini ifade eden Yılmaz, taraftara gol sözü vererek galibiyeti hedeflediklerini dile getirdi.

Berk Kal: "Her Maçı Kazanmak İçin Çalışıyoruz"

Takımın defansının önemli isimlerinden Berk Kal, her maça kazanmak için çıktıklarını ve Alanya Kestel Spor maçında da aynı hedefle sahaya çıkacaklarını belirtti. Kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Berk Kal, takım olarak galibiyet için çalıştıklarını dile getirdi.

Semih Tokatlı: "Kaçan 2 Puana Yanıyoruz"

Teknik Direktör Semih Tokatlı, Muş 1984 Muş Spor maçında alınan 1 puanın değil, kaçan 2 puanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Takımın performansından memnun olduğunu dile getiren Tokatlı, Alanya Kestel Spor maçında kazanarak telafi etmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Tokatlı,  şunları söyledi: "Muş maçında alınan 1 puana değil, kaçan 2 puana üzülüyoruz. Öncelikle, hem iyi futbol oynayan, hem de mücadeleyi sonuna kadar bırakmayan bir takım vardı sahada. Maçın son dakikasına kadar 3 golü kovalayan bir takım için oyuncularıma yürekten teşekkür ediyorum bir kez daha. Mutlu olduk mu, olmadık sahada 1 puan aldık ama 2 puanı bıraktık. Rakip ne kadar güçlü olursa olsun, kazanmamız gerekiyordu. Sahada gücümüzü gösterdik. İnşallah bundan sonra bu kayıpların telafisini yapmaya çalışacağız. Yeni gelen oyuncuların takıma adapte olması biraz zaman alıyor, ancak onlar da maç oynayarak bu süreci atlatacaklar. Takımdaki birlik, beraberlik ve arkadaşlık şu an iyi durumda. Bunun başında Eyüp başkanımızın ve yönetimimizin büyük emekleri var. Onlar bize son derece destek oluyorlar. Başkanımız bizim için Tokat için bir şans, onların yüzünü kara çıkarmadan play-off hedefimize devam edeceğiz.

Önümüzdeki kalan maçları kazanacağız, bunlardan biri zorlu Kestel maçı. Her takımı yenebilecek güçteyiz. Hakemin etki etmeyeceği bir oyunla kazanabileceğimiz ve puan alabileceğimiz bir maç olacak. Herkes görevinin bilincinde. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Alnımızın akıyla Allah’ın izniyle oradan da dönmek istiyoruz.

Biz her zaman kendi oyunumuzu oynayacağız. Adana'yı deplasmanda yendikleri için moral ve motivasyonları yüksek olan rakiplerimiz var. Ancak, maalesef Elazığ ve Muş maçlarında şanslarımızı kullanamadık. Oyun olarak iyi mücadele etmemize rağmen skora yansıtamadık. Kendi oyunumuzu kabul ettirmeye çalışacağız.

Transferin son gününe kadar takıma bir kaleci almayı düşünüyoruz. Ondan sonra transferi kapatacağız. İnşallah bu kararlarla daha güçlü bir şekilde devam ederiz."

  

Editör: Haber Merkezi