07-11 Şubat 2024 tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler Kick Boks Türkiye Şampiyonası, Tokat'ın genç sporcularının müthiş başarısına sahne oldu. Yarışmada ilimizi temsil eden dört cesur sporcu, 1 Altın, 1 Gümüş ve 2 Bronz Madalya kazanarak gururumuz oldular.

Altın Madalyanın Sahibi: Ebubekir Polat

Tokat Atatürk Anadolu Lisesi'nin başarılı öğrencisi Ebubekir Polat, Kick light branşında 94 kiloda mücadele ederek Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı. Rakiplerine karşı üstün bir performans sergileyen Polat, altın madalyanın gururlu sahibi oldu.

Gümüşün Parlayan Yıldızı: Alperen Yançar

Niksar Nizamettin Yağıbasan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Alperen Yançar, Fighting branşında 94 kiloda yarıştı. Gösterdiği kahramanca mücadele ile Point Türkiye İkincisi olmayı başardı ve gümüş madalya ile döndü.

Bronz Madalyaların Parıldayan Sahipleri

Niksar Mustafa Erol Turaçlı Fen Lisesi öğrencisi İrem Özden, Point Fighting branşında 65 kiloda Türkiye Üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Aynı başarıyı Niksar Ahmet Altıkulaç Anadolu Lisesi'nden Cemre Koçboğa da, Point Fighting branşında 70+ kiloda gösterdi ve Türkiye Üçüncüsü olarak madalya kazandı. 

  

Editör: Haber Merkezi