Tokat'ın Turhal İlçesinde Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, AK Parti İl Başkanı Ali Özer ve Turhal Belediye Başkan Adayı Ümit Soylu'nun katılımlarıyla Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, partililerin yanı sıra, Turhal ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

"Şeffaf, hesap verebilir bir anlayışla halkımıza danışarak yönetime talibiz"

Turhal Belediye Başkan Adayı Ümit Soylu, açılış töreninde yaptığı konuşmada şehrin güzelliklerine ve potansiyeline vurgu yaparak, "Kuzey güney bağlantı yollarıyla, Yeşilırmak'ıyla, demir yoluyla ülkemizin en güzel şehirlerinden olan Turhalımızda birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'nin en yaşanılır şehirlerinden olan Turhalımızı daha iyi bir konuma getirmek için birlikte yönetime talibiz. Şeffaf, hesap verebilir bir anlayışla halkımıza danışarak yönetime talibiz. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın ilkesiyle çalışmaya talibiz. Şehrinizde yaşayan herkesin gönlüne girmeye, sadece mekansal uygulamalarla değil, sosyal bütünlüğü sağlamaya, genciyle, yaşlısıyla, erkeğiyle, kadınıyla birbirine sevgi ve saygı duyan medeni insanların yaşadığı bir şehri oluşturmaya talibiz," dedi.

Sosyal Bütünlük ve Kültürel Miras Vurgusu

Soylu konuşmasına "Şeyh Mustafa Efendi'nin kesik başının ruhuniyetine, diğer taraftan Ulu Camii'nin Alemoğlu'nun maneviyatına bağlı nesillerin yetişmesinden talibiz. Hacılardan Kayacığa, Mevlana Mahallesi'nden Yunus Emre'ye, Kazım Karabekir Mahallesi'nden Müftü Mahallesi'ne, Meydan Mahallesi'ne velhasıl 31 mahalle, 52 köy, 911 km karelik toprağıyla karış karış gezdiğim, doğduğum, yaşadığım, büyüdüğüm Turhalımızı hep birlikte daha da geliştirmek için seferber olmaya talibim. Kaz Gölünde kuş cennetini, Balıca da mağaramızı sadece Türkiye'ye değil, dünyaya tanıtmaya, Turhalımızın turizmden hak ettiği payı elde etmeye talibiz. Çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız," şeklinde devam etti.

 Seçim Havası: Bayram ve Düğün Coşkusu

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Turhal İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, seçimlerin bir bayram ve düğün havası içinde geçtiğini belirtti. İlçe Başkanının "Seçimler bizim düğünümüz, bayramımız" sözlerini hatırlatarak, katılımcılara teşekkürlerini iletti. Bu özel günlerde desteklerini esirgemeyen herkese minnettarlığını ifade etti.

Teşekkürler ve Takdir

Arslan, görevi süresince emek vermiş teşkilat mensuplarına, ilçe başkanlarına, kadın ve gençlik kollarına, genel meclis üyelerine özel teşekkürlerini sundu. Turhal'a hizmet etmiş yerel yöneticilere ve belediye başkanlarına da hizmetlerinden dolayı şükranlarını iletti, özellikle son dönemde yapılan çalışmaları ve Turhal'ın geleceğe taşınması adına yapılan yatırımlardan övgü ile bahsetti.

İstikrar ve Destek Çağrısı

Seçimlere kısa bir süre kala Arslan, Türkiye'de istikrarın devamı için yerel ve ulusal düzeyde destek çağrısında bulundu. Belediye Başkan adaylarına ve parti politikalarına destek olunmasının önemini vurgulayarak, seçmenlerden bu yönde hareket etmelerini istedi.

Editör: Haber Merkezi