Turhal'da miting gibi yapılan seçim koordinasyon merkezi açılışı gerçekleştiren Ak Parti Turhal Belediye Başkan adayı Ümit Soylu'nun açılış törenine Anayasa Komisyonu Başkanı ve  Ak Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, Ak Parti Tokat Milletveki Cüneyt Aldemir, Ak Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, İş insanı Mahmut Yedirir, Ak parti Tokat ve Zile'den teşkilat mensupları ve çok sayıda Turhal'lı esnaf ve partililer iştirak ettiler. Yoğun kalabalıkların oluşturduğu görkemli açılışta partililerce çeşitli konuşmalar yapılarak seçim startı verildi. Coşkulu başlayan süreç sonrasında Ak Parti Turhal Belediye Başkan adayı Ümit Soylu katılımcılara ve Turhallılara teşekkür mesajı yayınladı. Soylu mesajında

"Teşekkürler Turhal"
Değerli hemşehrilerimiz, teşkilat üyelerimiz ve kıymetli vekillerimizin katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik.
Türkiye Yüzyılı Şehirleri” vizyonuyla güzel şehrimiz Turhal’ımızı daha hızlı, güçlü ve ileri taşımaya hazır, kararlıyız.
ifadelerine yer verdi. 

Editör: Haber Merkezi