Bayburt İl Özel İdare Spor'un Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, zorlu Ağrı deplasmanında yaşanan ve kaçırılan galibiyetin ardından duyduğu üzüntüyü ve önlerindeki Akhisar spor maçının önemini Spor Müdürü Arif Sağdıç'a özel açıklamalarda bulunarak anlattı.

Ağrı'da Kaçan Fırsat

Uzunköprü, Ağrı 1970 Spor karşısında alınan sonucu değerlendirirken, "Bu maçta sergilediğimiz oyunun karşılığını alamadık. Galibiyeti ve 3 puanı kaçıran taraf bizdik. Bu 3 puanı alabilseydik, ligin alt sıralarındaki rakiplerimize bir adım daha yaklaşacaktık. Şükürler olsun ki, ligin dibine demir atan takımımız, bu maçla birlikte bir basamak yukarı çıktı," dedi.

Ligde Kalma Mücadelesi ve Akhisar Maçının Önemi

Ligin sonuna doğru yaklaşırken her maçın zor ve adeta bir final maçı niteliğinde olduğunu vurgulayan Uzunköprü, "Ağrı 1970 Spor karşısında kaçırdığımız 3 puanı geride bırakıp, şimdi gözümüzü evimizdeki Akhisar Spor maçına çevirmeliyiz. Bu, ligde kalma mücadelemiz için 'ya tamam ya devam' maçı olacak. Akhisar spor maçını kazanmamız gerekiyor ve kazanacağımıza inanıyorum," ifadelerini kullandı.

Teknik direktör, Akhisar maçına tam kadro çıkacaklarını ve sakat veya cezalı oyuncularının bulunmadığını belirterek, tüm Bayburt halkını takıma destek olmaya çağırdı.

   

Editör: Haber Merkezi