Bu akşam Sandık Kokusu, Şahane Hayatım, Kuruluş Osman ve Bir Sevdadır dizileri yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkarken, Taş Kağıt Makas dizisi ilk bölümüyle Kanal D'de ekrana gelecek.

ATV'da saat 20:00'da Kuruluş Osman adlı dizi var.
Dizisinin konusu:

Obasını, Yenişehir'e taşıyan Osman Bey, bu şehirde kuracağı devletin temellerini atacaktır. Bu uğurda atılan adımlardan biri 'divan' kurmak olacaktır. Artık mesele anında toplanan 'toy' geride kalmıştır. Osman Bey, Bey'leri ile 'divan' kuracak burada istişarelerde bulunacaktır. Ancak bu 'divan' aynı zamanda, Osman Bey'i içeriden zayıflatmak isteyen dost görünen düşmanlar için kendilerini gösterme alanı olacaktır.
Osman Bey devlet kurma hedefi ile büyüdükçe, daha büyük düşmanlarla mücadele etmek zorunda kalacaktır. İçeride dost gibi görünen düşmanla mücadele eden Osman Bey, dışarıda Bizans ile bir mücadele içine girecektir. Osman Bey, hedefini koymuştur, Bursa ve İznik'in yolunu açacak olan Marmara Hisarı'nın fethi!

Kanal D'de saat 20:00' da Taş Kağıt Makas adlı diz var.
Dizinin konusu:

Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” bu akşam ilk bölümü yayınlanacak. Dizide, masum bir delikanlı olan Umut’un (Ekin Koç) babasını kurtarmak için düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı ekrana gelecek. Dizinin Oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen yer alıyor.

NOW TV'de saat 20:00'de Şahane Hayatım adlı dizi var.
Dizinin konusu:

Entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu dizi, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor. Şahane Hayatım; Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimler var.

Show TV'de saat 20:00'da Sandık Kokusu adlı dizi var.
Dizinin konusu:

Sandık Kokusu Konusu Nedir? Üç çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travma sonrası Adana'dan İstanbul'a gelişi ve hayata yeniden tutunma hikayesini anlatılıyor. Sandık Kokusu dizisinde, anne ve kızların öyküsü anlatılıyor... Filiz üçüncü çocuğunu dünyaya getiren kızı Karsu'ya yardıma gidiyor.

TRT 1 ekranlarında saat 20.00'da Bir Sevdadır adlı dizi var.
Dizi konusu:

Bir Sevdadır dizisinde Feyyaz Şerifoğlu milli futbolcu Yasin rolüne, Sude Zülal Güler ise töre kurbanı Yeşil karakterine hayat veriyor.
"Hayat futbola benzer" sloganıyla yola çıkan dizide ünlü futbolcu Yasin ile bambaşka bir hayattan gelen Yeşil'in kaderlerinin kesişme hikâyesi etkileyici bir dille ele alınıyor.

Editör: Haber Merkezi