Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Tokat Haber - Tokat Son Dakika Haberleri sitemizde


Genel
Tokat Sondakika

Aralarında Tokat'ın da bulunduğu 16 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlara yönelik jandarma tarafından düzenlenen ’Narkoçelik-28’ operasyonu düzenlendi.

Genel
Genel
Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ terör örgütüne yönelik aralarında Tokat'ın da olduğu 27 ilde 4 gündür devam eden ‘Kıskaç-22’ operasyonları...

Asayiş

Tokat’ın Erbaa ilçesinde bir ikamete baskın düzenleyen polis ekipleri içeride kurulan özel düzenekle Hint keneviri üretildiğini tespit etti.

Asayiş

İzmir’de Aliağa Gümrüğü ve kentte bulunan gümrük müşavirliklerine yönelik geniş çaplı yolsuzluk operasyonu gerçekleştiriliyor.

Genel
Asayiş

Sesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı...

Asayiş

Tokat'ta 2 Temmuz sabahı uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 12’si adliyeye çıkartıldı.

Asayiş

DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik İzmir merkezli 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınan 29 şüpheliden 18’i tutuklandı.

Genel

- Göçmen kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı