Tokat haber gazetesi Haberleri

tokat haber gazetesi haberleri ve güncel tokat haber gazetesi gelişmeleri, tokat haber gazetesi ile ilgili tüm video, tokat haber gazetesi fotoğrafları ve tokat haber gazetesi haberleri Tokat Haber - Tokat Son Dakika Haberleri sitemizde


Tokat Sondakika

Japon inşaat mühendisi Yoshinori Moriwaki'den çarpıcı bir uyarı geldi. Doğu Anadolu'dan Akdeniz'e ulaşan fay hattına dikkat çeken Moriwaki, "7,5 büyüklüğünde...

Tokat Sondakika

Tokat'ın bazı mahallelerinde yaşanan internet kesintileri, Türk Telekom'un genel arıza çalışmaları nedeniyle devam ediyor. Kullanıcılar, bilgilendirme eksikliğinden şikayetçi.

Tokat Sondakika

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Ekmek projesi başlıyor. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun kent çorbacısından...

Asayiş

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil, park halindeki tırın altına girdi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Tokat Sondakika

17 Temmuz 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tokat’a atanan Vali Abdullah Köklü görevine başladı.

Asayiş

FETÖ/ PDY terör örgütüne üye olma suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yakalandı.

Tokat Sondakika

Tokat’ın Taşlıçiftlik Fatih Camii din görevlisi Mustafa Çakırtaş, cami çevresi düzenlemesi, temizlği ve ikramlarından sonra tekonolojiye adaptesi ile de dikkat...

Tokat Sondakika

Tokat Dumanlı Yaylasında beslenen kurbanlıklar Ankara'da görücüye çıktı.

Tokat Sondakika

2 Haziran 2024'te gerçekleşecek olan LGS sınavı için hazırlıklar devam ediyor. Peki sınava girerken yanınızda bulunması gerekenler nelerdir? İşte detaylar!

Reşadiye Haber

Reşadiye İlçesi'nde köy yolları artık daha konforlu! Yeni başlayan yol bakım ve onarım çalışmalarıyla ulaşım kalitesi artıyor. Detaylar haberimizde.

Yemek

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde (TOGÜ) aşçılık programında 2+2 eğitim modeline geçiş yapıldı.

Tokat Sondakika

Tokat Haber'in, gündeme taşıdığı ve yıllardır trafiğe kapalı olan hastane yolunun açılmasıyla ilgili müjdeli haber geldi.