İnci Taneleri dizisi ne zaman başlayacak? İnci Taneleri dizisinin konusu ve oyuncuları belli mi? Çok yakında izleyici karşısına çıkacak olan İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak. İşte dizi ile ilgili ilk bilinenler.

İNCİ TANELERİ KONUSU NE?

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini ekrana getirecek. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

Yazar Serra TaşKöprü’nün “Beni Linç Eder misiniz?” kitabına yoğun ilgi Yazar Serra TaşKöprü’nün “Beni Linç Eder misiniz?” kitabına yoğun ilgi

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI BELLİ OLDU MU?

İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. İnci Taneleri dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

HAZAR ERGÜÇLÜ'NÜN DİLBER SAHNESİ TANITIMA DAMGA VURDU

İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. İnci Taneleri dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. Dilber'in dans ettiği "Gemileri Yakarım" şarkısını Sincanlı Erkal söylüyor.

Muhabir: Murat Onur