İYİ Parti Tokat Belediye Başkanı Hakan Karagöllü, parti il binasında yaptığı açıklamada, 20 günlük yoğun bir çalışmanın ardından, seçim çalışmalarının son günü Tokat'taki trafik yoğunluğunu daha da artırmamak adına konvoy ve yürüyüş düzenlememe kararı aldıklarını ifade etti. Karagöllü, Tokat halkının destek ve ilgisine teşekkür ederken, seçmenlere bu desteği sandıkta göstermeleri çağrısında bulundu.Whatsapp Image 2024 03 30 At 14.29.08 Tokat Haber

 Karagöllü açıklamasında, “Tokat'la hemşerilerim, 20 günlük bir çalışmadan sonra seçim günü geldi çattı. Bizlere göstermiş olduğunuz teveccüh, sahada göstermiş olduğunuz destekler, gerek telefonuna gerek sosyal medya üzerinden ulaşıp desteklerinizi bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Tokat'ın özel adayına sahip çıkacağınızdan bir an olsun şüphe etmedim. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz destekler ötürü bir kez daha teşekkür etmeyi bir boş bilirim. Bunun üzerine özellikle bahsetmek istediğim bir konu var ki, bu konvoy ve şehirde bir yürüyüş talebi üzerine. Sizlerden gelen yoğun bir istek var bu konuyla ilgili. Bir boy gösterisi yapalım istiyorsunuz biliyorum. Bu boy gösterisini inşallah biz sandıkta yapalım. Ama bugüne kadar hep Tokat'ın trafik çilesini konuştuk. Bu çileye bir an daha vatandaşımızı maruz bırakmamak adına biz arkadaşlarımızla aldığımız karar doğrultusunda konvoy veya yürüyüş yapmama kararı aldık. Bu konuyla ilgili de anlayışınızla sönüyorum. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz destek için tekrar tekrar teşekkür ederim. Öz evladınız olarak, Hakan Karayörlü olarak sevgi, saygı ve hürmetlerimi iletmeyi bir borç bilirim. Çok teşekkür ederim.” dedi. 
İYİ Parti Tokat il teşkilatının almış olduğu konvoy ve yürüyüş yapmama kararının ardından Milliyetçi Hareket Partisinin de Tokat’ta konvoy yapmama kararı aldığı öğrenildi .

 

 

 

 

Editör: Nurhan İçmez