Tokat'ta dün gece Tokat-Niksar Karayolunda otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu 2, Tokat-Sivas karayolunda minibüsün kamyona arkadan çarpması sonucu ise 5 kişi olmak üzere toplam 7 kişi hayatını kaybetti.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sabri Küyük ve İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Sivas-Tokat ve Niksar-Tokat yolunda meydana gelen iki ayrı kaza sonrası olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

KAZADA AMCASI VE YEĞENİNİ KAYBEDEN YAKININDAN ACI DOLU PAYLAŞIMLAR
Tokat-Sivas Karayolu Yatmış mevkinde 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada Amcası ve yeğenini kaybeden sosyal medyada başarikalbinde adlı sayfanın sahibi İlişki Danışmanı, Spor Eğitmeni Erkan Şahin, acılı haberi almasının ardından acı dolu payaşımlar yaptı. Şahin, kaza haberininin görselinin yer aldığı paylaşımda "Amcam ve yeğenimi trafik kazasında kaybettim. Amcam Kürşat Şahin (40) Yeğenim Mustafa Enes Yiğit (21) gece gelen telefon üzerine acım çok büyük sevdiklerinizi kırmayın üzmeyin çünkü onları bir daha göremeyebilirsinizKimsenin başına Allah bu kadar acı dolu bir telefonu açmayı nasip etmesin" notunu düştü.

Yeğeni Mustafa Enes Yiğit ile bir fotoğrafını da hikayesinde paylaşan Şahin, "Yeğenim Mustafa Enes Yiğit daha 21 yaşında daha çok genç bu acıya nasıl dayanıcam ben geçen yaz kızkardeşimin düğününe gelmişti. nerden bilebiliridim son görüşüm diye Erkan Abi bana tşörtlerinden verirmisin demişti keşke keşke ölmeseydi de bütün elbiselerimi verseydim" dedi.

Editör: Haber Merkezi